סטודנט, רעב? אנטריקוט ב-40 שקלים! MEAT in&out

מרכז הכרמל, חיפה עמוסה בבתי קפה ומסעדות, בעיקר בעלות שם של מסעדות משפחתיות, כאלה שתצא אליהם רק כשאבא משלם…
אז זהו, שלא בדיוק.
ניכנסתי לבדוק את השמועה האורבנית המספרת כי, במסעדת meat, התפריט בחצי מחיר!

על הדרך בין העבודות, התחשק לי לא לשלם על אותו האמבורגר או פיצה 50 שקלים (איך שלא נהפוך את זה – זה המחיר).
ניכנסתי למסעדה המסתתרת מאחורי המבנים הגלויים, כן זאת שעושה ריח בשר מעושן לכל מרכז הכרמל.
הופתעתי לשמוע שאכן את כל התפריט מחלקים בחצי בשעות הצהריים…
אני אכתוב בקצרה על תובנותי, כי הרושם היה גדול מאותה ארוחה קצרה.

קרפצ'יו סינטה, עם פרמזן, בלסמי אמיתי וג'בטה – בסביבות ה20 שקלים.
מנה עיקרית אנטריקוט מתנור העישון (בסביבות ה200 גרם) ב40 שקלים חדשים בלבד (וטעים!). תוספות מובנות ומשביעות: תפוחי אדמה, פלפלים קלויים וקלחוני תירס(כמה אמריקאי מצידם:-)

המטבח מתקתק

ולהפתעה הגדולה – תפריט יינות משתנה, חודשי- יינות שולחן מעניינים ביותר, בכוס.
בכלל תפריט היינות בעל מחשבה עמוקה להטמעת תרבות היין עם הארוחה, המון יינות שולחן איכותיים במחיר עממי+מחיר החליצה בלבד (מדברים על בקבוקים, כן?).

הר אודם, ויתקין למיניהם, בזלת הגולן וברקן רזרב – במקסימום 40 שקלים לכוס.
בלבנים תמצאו גם צרפתים וגרמנים במחירים שווים לכל נפש. באדומים, הישראלים מנצחים- וזה טוב! עדיין יינות doc, איטלקים, שהם מוצר בסיס במדינת המגף, בארץ מחיר הצרכן שלהם מגוחך ביוקר שלו.(אני לא בא להאשים פה את המסעדנים).

ובכל זאת, אין התפלצנות – היין לעם!

WINE MENU

הרפורמה ההולכת וגוברת של הורדת מחירי בקבוקי היינות תופסת תאוצה, בעיקר במסעדות הבשר למיניהן, וזו מגמה חיובית.
אפילו נפתח "בר יין" חיפאי ברחוב ״יפה נוף" המהמם, שאותו אבדוק בהמשך…

היינות מוגשים בטמפרטורה הנכונה, בכוס אפילו במנה נדיבה.
הכוס היא כוס מסעדות פשוטה, הייתי רוצה לראות ולטעום מכוסות איכותיות יותר, שמדגישות את חוויית היין במסעדות, אך כניראה שעד שלא תהייה הענות מתאימה, בצדק, אין סיבה להשקיע את מאת(100) האחוזים בטקסיות עצמה.

בלנדים מעניינים של יקבים כמו "שטרן" ו"כרמי יוסף", שאותם עד היום היינו מנסים רק בקנייה החודשית בחנויות היין, הגיעו לתפריט היינות של מסעדת MEAT in&out, בכבוד גדול ובמחיר מזמין של סביבות ה120 שקלים לבקבוק.
בהחלט משתלם לארוחת צהריים מפנקת.

הכתבה הזו נעשתה מתוך תחושה עמוקה של גאווה, מתוך ההיענות והמגמה העולה של יין איכותי במחיר סביר, שזה אולי אפילו יותר חשוב מעצם המבחר המכובד שיש במסעדה.
האפשרות להפוך יין לנגיש לכיס של הצעירים, זו השקעה נכונה לטווח ארוך…וכשזה יתפס, כמעיין המתגבר, הדרישה ליקבי הבוטיק תלך ותגדל, הורדת המחירים תשתלם למען הכנסות גדולות יותר במכירת מספר הבקבוקים.

MEAT in&out, שאפו!
תפסתם את תשומת ליבי, המחיר לארוחה משתלמת במסעדה איכותית, בשר בעישון ביתי, תוספות גדולות וטעימות עם כל מנה.
בעיקר הנכונות להפוך ארוחה עסקית לחוויה שלימה עם היין המתאים למחיר הארוחה, ובכבוד!

יודעים מה, עם מבחר כזה, למה לא לצאת למסעדה זו בתור יציאה פאבית, במקום "להתבעס" על אותו מבחר מצומצם בפאבים, אפשר להתפנק במסעדה עם אווירה טובה, בפטיו פנימי במרכז הכרמל (איזור מרכזי מאוד) ולהנות מיין טוב על הבר במחיר פאב ממוצע.

אתר הבית של המסעדה.

כתובת:
שדרות הנשיא 129 , חיפה
טלפון: 9443942–057

3 מחשבות על “סטודנט, רעב? אנטריקוט ב-40 שקלים! MEAT in&out

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s