שלום!
אני עידן יהודה,
התחלתי ללמוד בגיל צעיר יחסית, והלכתי לתחום הגיאוגרפיה והתיירות. לאחר מכן, המשכתי ללימודי יחסים בינלאומיים – משא ומתן וקבלת החלטות. אולי לא תארים פרקטים במיוחדים, אבל מודה שנהנתי מאוד וצברתי המון ידע, שעד היום בתחום הנאות החיים והקולינאריה הוא מוביל ומהווה בסיס לקו מחשבתי.
כך נשאבתי לתחום והתחלתי לכתוב באופן פרטי וגם לכמה אתרים מובילים (איש הענבים).
אני עידן יהודה,
התחלתי ללמוד בגיל צעיר יחסית, והלכתי לתחום הגיאוגרפיה והתיירות. לאחר מכן, המשכתי ללימודי יחסים בינלאומיים – משא ומתן וקבלת החלטות. אולי לא תארים פרקטים במיוחדים, אבל מודה שנהנתי מאוד וצברתי המון ידע, שעד היום בתחום הנאות החיים והקולינאריה הוא מוביל ומהווה בסיס לקו מחשבתי.
כך נשאבתי לתחום והתחלתי לכתוב באופן פרטי וגם לכמה אתרים מובילים (איש הענבים).
אני מאמין שכולנו אנשים נהנתנים! (רובנו…)
אנו אוהבים להינות, אנו עובדים כדי לצאת ולבזבז את הכסף שהרווחנו לטובת הנאות קטנות, או גדולות/
בחברה צרכנית, אמביציונית ותרבותית, אף אחד לא אוהב להרגיש שהפסיד משהו כאשר הוא משקיע משאבים, רגשיים, פיסים ובעיקר זמן המשאב העיקרי בתוכם, לטובת משהו ספונטני שמוטל בספק אם באמת נהנה ממנו במסלול שבחרנו לטייל בשבת או בחג, במסעדה שבחרנו להעביר בה זמן איכות עם בן/בת הזוג או עם חברים.
בחברה צרכנית, אמביציונית ותרבותית, אף אחד לא אוהב להרגיש שהפסיד משהו כאשר הוא משקיע משאבים, רגשיים, פיסים ובעיקר זמן המשאב העיקרי בתוכם, לטובת משהו ספונטני שמוטל בספק אם באמת נהנה ממנו במסלול שבחרנו לטייל בשבת או בחג, במסעדה שבחרנו להעביר בה זמן איכות עם בן/בת הזוג או עם חברים.
כמי שאוהב מאוד את נושא ההדרכה (מדריך טיולים ומלווה קבוצות), הקמתי, פיתחתי וניהלתי את תחום היין של מלון ישרוטל כרמים, ואף ייצגתי כמה מהיקבים המובילים בארץ במדינות של הצד המזרחי במפת העולם.
אני מרגיש לאחר מספר חוויות לא מבוטל (לטוב ולרע), שאני מבין לא מעט במושג ״לתת שירות״. יש בי אש בוערת לסקור, לבקר, לציין לטובה (משתדל לא לפרסם בפומבי לרעה) מקומות שמצאתי לנכון להעניק את הציון לשבח שלי, כדי שגם אחרים יוכלו להינות מזה.
כך קם הבלוג SAVOIR.CO.IL
כך קם הבלוג SAVOIR.CO.IL
היום אני כבר עוסק במקצוע (כך שכנראה עשיתי משהו נכון) ואני מייעץ, מכווין ומדריך. עוסק בכל התחום שקשור למסעדנות, מלונאות והכנסת אורחים. עם דגש עיקרי על פיתוח תרבות היין בארץ, ועזרה לעסקים שמהותם היא לגרום לאנשים להינות.
להינות גם כאורחים, אבל יותר חשוב להינות גם כנותני שירות.
להינות גם כאורחים, אבל יותר חשוב להינות גם כנותני שירות.
זה מקצוע מדהים, לגרום לאנשים להיות מאושרים בעזרת המנה הנכונה והמשקה הנכון.
אני כלכך מאמין בזה, שאפילו מחקרי האקדמי עוסק באיך קולינריה יכולה לחבר בין אנשים (אני אומר ברצינות).
על פי המחקר שלי, השלום במזרח התיכון יהיה סביב שולחן עמוס כל טוב, וככל הניראה, העט תחתום או לא תחתום בזכות השף, הסומלייה והמלצר.
על פי המחקר שלי, השלום במזרח התיכון יהיה סביב שולחן עמוס כל טוב, וככל הניראה, העט תחתום או לא תחתום בזכות השף, הסומלייה והמלצר.
תשמרו על קשר,
עידן.
idan.yehuda@gmail.com
052-7967999